The Group lanseaza Prometheus – prima agentie specializata in Programmatic media

29

Activitatea de Programmatic media reprezinta cea mai noua dezvoltare a abilitatilor si competentelor profesionale de a promova branduri, adecvat, complex, personalizat si eficient, cu ajutorul tehnologiei si al datelor.  

 

Zoltan_Szigeti“Pentru noi internetul este o alta dimensiune a preocuparilor, interactiunii, comunicarii si existentei, inclusiv comerciale, a oamenilor si brandurilor.  Clientii nostri asteptau de la noi, ca intotdeauna, sa devansam viitorul. Prometheus este raspunsul pentru nevoia de performanta a brandurilor, pentru solutii eficiente de marketing in aceasta “alta dimensiune”. Lansarea unei agentii specializate in Programmatic presupune o investitie substantiala si suntem fericiti ca am putut sa o facem, in beneficiul tuturor Clientilor nostri.” – a declarat Zoltan Szigeti, presedinte The Group.

 

Prometheus este prima agentie specializata in Programmatic media si marketing analytics din Romania. In acest moment, Prometheus este singura agentie care detine solutia completa de Programmatic, pe de o parte prin tehnologie si instrumente proprii, pe de alta parte in baza primului contract semnat de Google cu o agentie din Romania pentru acces la platforma si instrumentele exclusive ale companiei Google.

 

Dan_Balotescu“Activitatea de Programmatic planning & buying, capabilitatea de marketing analytics, desi utilizate ca enunturi la scara mai larga, sunt pe deplin intelese si aplicate de foarte putini specialisti.  Rezultatele lor vor reaseza eficient raporturile dintre branduri si consumatori pe internet, vor aduce vesti bune pentru site-urile “vii” si active, pentru publisheri, pentru bloggeri si proprietari de continut relevant, vor contribui la o eficienta sporita a investitiei brandurilor in comunicare. Clientii Media Investment vor beneficia in mod direct de expertiza oferita acum de Prometheus.” – a declarat Dan Balotescu, managing partner Media Investment.

 

Agentia Prometheus, condusa de Cecilia Tanasoiu, are o echipa formata din sapte specialisti in Programmatic media si marketing analytics. Aspectul revolutionar al activitatilor de planificare, modelare si cumparare “Programmatic” este acela ca, la capatul unui proces complex, brandurile pot cumpara o anume expunere a reclamei, pentru un anume consumator, la un anume moment, intr-un anume context. Programmatic media reprezinta evolutia catre cybermarketing, respectiv activitatea care reuneste, din perspectiva brandurilor, cele trei notiuni vitale: marketing, economie, tehnologie.

 

Cecilia_Tanasoiu“Colegii nostri de la Media Investment ofereau deja acest tip de servicii Clientilor, dar am realizat intre timp ca activitatea de Programmatic media este specializata si cu mult mai sofisticata decat poate oferi o simpla divizie a unei agentii clasice de media. In acest moment doar noi, Prometheus, detinem pachetul complet:  instrumente proprii, tehnologie, date, capabilitati analitice si accesul la platforma de Programmatic Google in Romania.” – a declarat Cecilia Tanasoiu, managing director Prometheus.

 

Prin lansarea agentiei specializate in Programmatic media – Prometheus – The Group isi consolideaza pozitia de lider al industriei de comunicare din Romania. The Group reuneste 11 agentii specializate in diferitele discipline ale comunicarii si adauga permanent valoare prin inovatie, in acord cu propria pozitionare.