Testul Pregnancy Pro iti tine companie prin Bluetooth in cele trei minute de asteptare a rezultatului

21

Pregnancy Pro este un test de sarcina care se conecteaza la smartphone-ul tau prin Bluetooth, pentru a comunica altfel cu tine in cele trei minute de asteptare a rezultatului, minute care pot da direct in gastrita de la atata stres.

 

Dispozitivul costa intre 15 si 20 dolari, este compatibil cu smartphone-urile cu Android sau iOS, pentru asta trebuind sa downloadezi aplicatia The First Response Pregnancy Pro, aplicatie care iti pune intrebari legate de ciclul menstrual sau de incercarile tale de a ramane insarcinata.  In functie de raspunsurile tale, aplicatia va incepe sa comunice cu tine astfel incat experienta asteptarii rezultatului sa fie cat mai placuta posibil.

 

Testul propriu-zis se face ca toate testele de sarcina, insa ceea ce face Pregnancy Pro este sa comunice cu tine prin comenzi pe care tu le dai in functie de starea ta. Spre exemplu, poti selecta ca aplicatia sa te calmeze, sa te informeze, sa te distraga de la cele trei minute de asteptare.

 

Rezultatele le vei primi dupa ce introduce un cod de securitate inscris pe testul de sarcina, asta ca rezultatele sa ramana confidentiale. Oricare ar fi rezultatul, aplicatia va continua apoi sa-ti dea sfaturi in functie de acesta, fie legate de contraceptie, fie incurajari, fie informatii medicale.

Πηγή: engadget