Termometrul inteligent pentru copii MyKi Care: sute de unități vândute în România și Bulgaria, în primele două luni

346
  • 60% din vânzările realizate în cele două țări au fost făcute online

Teracomm anunță astăzi că vânzările termometrului inteligent pentru copii MyKi Care au ajuns deja la ordinul sutelor de unități, în România și Bulgaria.

“Dorința noastră de a oferi liniște, mai mult control și mai puține motive de îngrijorare părinților și familiilor care trebuie să fie în permanență la curent cu unul dintre cele mai importante lucruri din viață – sănătatea copiilor – a fost apreciată pozitiv, vizibil prin nivelul cererii locale. Observăm tot mai mulți români deschiși față de tehnologia noastră, care oferă control și un plus de liniște familiilor”, a declarant Irina Zamfir, Managing Director, Teracomm, companie parte din Allterco Holding.

În primele două luni de la lansarea produsului, aproximativ 60% din totalul vânzărilor a provenit din mediul online, iar evenimentele și caravanele au fost principalii factori ce au generat 40% din volum.

Produsul inovator MyKi Care este extrem de precis și nu este afectat de factorii externi. Design-ul patentat îi permite să nu fie afectat în niciun fel de umiditatea pielii, temperatura ambiantă sau alte surse de căldură.

Termometrul MyKi Care măsoară temperatura corpului copiilor la fiecare opt secunde și permite utilizatorilor să primească permanent informații despre temperatura copiilor, oriunde s-ar afla în lume, prin alerte telefonice declanșate de temperaturi ridicate și chiar să trimită informații pediatrului, prin intermediul aplicației mobile dedicate.

Produsul își propune să ofere liniștea părinților, dar și să ofere sprijin suplimentar medicului și să faciliteze un diagnostic precis.

Cu o precizie ridicată și un consum redus de energie, conectat constant la cloud, cu o aplicație care poate suporta mai multe profiluri de utilizator și care poate declanșa alerte minime și maxime de temperatură, MyKi Care se dovedește a fi un dispozitiv inteligent, ce integrează cele mai recente tehnologii, menite să îmbunătățească viața utilizatorilor săi.