Termeni si Conditii

Bine ati venit pe web-site-ul MobileNews. Daca veti continua sa utilizati acest site, inseamna ca sunteti de accord cu urmatoarele termene si conditii care, impreuna cu POLITICA noastra de CONFIDENTIALITATE vor guverna relatia dintre ALL MEDIA DESIGNERS si dvs. in legatura cu acest website.

Termenul All Media Designers SRL sau “noi” se refera la detinatorul acestui website, cu sediul in Bulevardul Nicolae Titulescu nr.  3, bloc A1, scara 1, ap. 62, sector 1, Bucuresti, RO 23010828, J 40/14/2008. Termenul “voi” sau “dumneavoastra” se refera la utilizatorii sau vizitatorii acestui site.

Utilizarea acestui website se supune urmatoarelor termene si conditii:

Continutul paginilor acestui website este detinat informarii generale a utilizatorilor. Continutul poate fi schimbat fara notificare.

All Media Designers nu ofera nicio garantie cu privire la acuratetea, oportunitatea, performanta, complexitatea sau conformitatea informatiilor si materialelor gasite sau oferite pe acest site pentru orice scop particular. Vizitand acest site acceptati ca asemenea informatii sau materiale pot contine imprecizii sau erori si nu ne asumam responsabilitatea pentru asemenea imprecizii sau erori.

Utilizarea oricaror informatii sau materiale de pe acest website se realizeaza in totalitate pe riscul dumneavoastra, fapt pentru care noi nu putem fi facuti raspunzatori. Este propria dumneavoastra responsabilitate sa va asigurati ca toate produsele, serviciile sau informatiile disponibile prin intermediul acestui site sunt conform cu cerintele dumneavoastra.

Acest website contine materiale detinute de noi sau cedate noua. Aceste materiale includ (dar nu se limiteaza la) design, layout, prezentare, aspect, grafica. Este  interzisa reproducerea altfel decat in conformitate cu normele de copyright, care fac parte din aceste termene si conditii.

Toate marcile inregistrate sunt recunoscute pe acest site.

Se poate considera ca utilizarea neautorizata a acestui website poate provoca prejudicii sau poate fi considerata delict.

Uneori, acest website poate include de asemenea linkuri catre alte website-uri. Aceste linkuri sunt oferite pentru a inlesni accesul la mai multe informatii. Nu inseamna ca noi sprijinim respectivul website(uri). Nu ne asumam nicio responsabilitate cu privire la continutul website-urilor catre care facem trimitere.

Utilizarea acestui site si orice litigiu care poate decurge din utilizarea acestui site se supune legilor din Romania.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor.