Televizoarele Android 4K cu design ultra-subtire ale Sony se vor vinde incepand cu 2.499 de dolari

104

Desi Sony promisese ca va lansa in primvara acestui an televizoarele X900C si X910C acest lucru nu s-a intamplat atunci. Totusi, recent, copania a dezvaluit ca lansarea celor doua modele de televizoare 4K cu sistem de operare Android si ecrane ultra-subtiri se apropie.

 

Cel mai subtire dintre televizoare este Sony X900C al carui ecran masoara doar 0.19 inci grosime. Modelul va fi lansat oficial in luna iulie, iar preturile de vanzare vor fi de 2.499 de dolari pentru varianta cu ecran de 55 de inci si 3.999 de dolari pentru varianta cu ecran de 65 de inci. Pentru utilizatorii care isi doresc ecrane si mai generoase, exista modelul Sony X910C, cu diagonala de 75 de inci, care se va vinde cu 5.499 de dolari si va fi lansat la o data nespecificata din aceasta vara.

 

Ambele modele de televizoare ruleaza Android, au ecrane cu tehnologie Triluminos si procesoare X1. Ramane de vazut, insa, daca grosimea extrem de mica a ecranului va fi cu adevarat un punct important pentru cumparatori. In cazul in care clientii nu urmaresc sa il fixeze direct pe perete, probabil ca grosimea ecranului nu conteaza neaparat.

 

Πηγή: Engadget