Televizoare HD cu pana la 40% reducere, de la Clickshop.ro

  9

  Din 21 octombrie, Clickshop.ro ofera televizoare HD cu reduceri de pana la 40%, venind astfel in intampinarea preferintei clientilor sai pentru echipamente media de inalta calitate. Mai mult, in aceasta perioada, mall-ul online de la Romtelecom pune la dispozitia cumparatorilor garantie de retur extinsa, dar și livrare gratuita pentru toate comenzile.

  Din totalul vanzarilor de echipamente electronice de pe clickshop.ro, peste 80% este reprezentat de achizitia de televizoare HD. In consecinta, in perioada urmatoare clickshop.ro ofera reduceri de pana la 40% pentru mai bine de jumatate dintre televizoarele HD disponibile la vanzare. Sectiunea dedicata promotiei este Chilipiruri – Televizoare.

  Cei care cumpara produse de pe clickshop.ro beneficiaza, de asemenea, și de transport gratuit pentru toate comenzile plasate pana la 21 noiembrie, dar și de garantie extinsa de retur (in termen de pana la 60 de zile), disponibila oricand.

  „Prin promotia Clickshop, Romtelecom iși reinnoiește promisiunea de a oferi cea mai buna experienta de consum alaturi de continutul premium oferit clientilor sai. Astfel, intrucat cele mai bune canale HD merita cele mai bune televizoare, in plus fata de oferta promotionala curenta HD, clientii de TV ai Romtelecom au acum șansa de a achizitiona și un televizor HD de calitate la un pret convenabil, pentru a se bucura de cele mai bune filme pe HBO HD și de cele mai bune competitii sportive pe Dolce Sport HD” a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff și Director Dezvoltarea Afacerii, Romania.

  Sectiunea dedicata televizoarelor din www.clickshop.ro expune peste 150 de produse, la preturi competitive. Clientii pot face și cumparaturi in mișcare, folosind aplicatia iPad dedicata, sauwebsite-ul optimizat pentru mobil m.clickshop.ro. Clientii companii pot accesa discount-uri pe clickshop.ro/business.