Telekom Romania Wholesale, nominalizata la doua categorii ale “Global Carrier Awards” din Amsterdam

19
  • A doua nominalizare consecutiva la categoria „Cel mai bun operator wholesale din Europa de Est / CIS”;
  • Prima nominalizare la categoria „Cel mai bun proiect european”.

 

Telekom Romania Wholesale, divizia dedicata relatiilor cu operatorii de telecomunicatii din tara si din strainatate, a fost selectata, pentru al doilea an consecutiv, in finala Global Carrier Awards, cel mai prestigios eveniment de acest gen la nivel mondial. Divizia de wholesale a operatorului roman a fost nominalizata pentru al doilea an consecutiv la categoria „Cel mai bun operator wholesale din Europa de Est / CIS” si, in premiera,  la sectiunea „Cel mai bun proiect european”.  

 

Nominalizarea la categoria „Cel mai bun proiect european”, la care Telekom Romania Wholesale concureaza alaturi de alti trei operatori cu prezenta globala, a fost rezultatul obtinerii certificarii MEF CE 2.0. Telekom Romania Wholesaleeste primul operator din sud-estul Europei si al treilea din Europa care a obtinut aceasta certificare din partea Metro Ethernet Forum. Aceasta certificare atesta abilitatea operatorului de a furniza servicii de ultima generatie operatorilor si clientilor companii.  

 

Nominalizarea la categoria „Cel mai bun operator wholesale din Europa de Est / CIS” este rezultatul dezvoltarii activitatii Telekom Romania pe segmentul wholesale, a rolului sau activ in crearea de produse inovatoare pentru segmentul de piata dedicat din  regiunea Balcanilor si Europa de Est, a eforturilor continue depuse pentru extinderea retelei internationale prin intermediul unor parteneriate solide cu cei mai importanti jucatori globali.

  

Divizia Telekom Romania Wholesale contribuie semnificativ la atingerea obiectivului Telekom Romania de a deveni prima alegere ca brand de comunicatii care te conecteaza la tehnologie atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Suntem onorati sa fim nominalizati pentru al doilea an consecutiv in cadrul celui mai prestigios eveniment din industria telecom pe segmentul wholesale. Cele doua nominalizari sunt o recunoastere a angajamentului nostru in furnizarea celor mai moderne solutii pentru clientii nostri si ne stimuleaza motivatia de a furniza servicii la cele mai inalte standarde, atat in regiunea noastra, cat si la nivel international”, a declarat Dumitru Vlad, Director Servicii Wholesale Romania. 

 

Aflat la a zecea editie consecutiva, evenimentul Global Carrier Awards, la care participa cei mai importanti operatori globali din segmentul wholesale, are rolul de a premia inovatia, excelenta si viziunea, precum si de a stabili cel mai inalt nivel de performanta in industria telecom. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei care va avea loc in data de 4 noiembrie, la Amsterdam.  Editia anterioara a evenimentului a beneficiat de prezenta a peste 320 dintre cei mai influenti lideri ai industriei.

 

Mai multe informatii sunt disponibile aici:  https://www.telekom.ro/wholesale-ro/homepage/.