Telekom Romania va intra pe piata de servicii bancare

24

Telekom Romania Mobile Communications (fosta Cosmote) a incheiat vineri un acord cu banca poloneza Alior. Acordul va permite companiei Telekom sa furnizeze servicii bancare celor sase milioane de clienti pe care grupul ii are in Romania.

 

Telekom Romania va functiona ca intermediar al bancii poloneze si va oferi servicii bancare variate, precum deschiderea de conturi, modificari, imprumuturi, depozite, emitere carduri, etc. Serviciile bancare vor fi furnizate in toata reteaua de magazine Telekom atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

 

Parteneriatul cu Alior Bank Poland este in linie cu strategia Telekom Romania de a oferi servicii care acopera o gama larga a nevoilor specifice pietei din Romania si, in special, clientilor nostri. Prin acest parteneriat, Telekom Romania Mobile va oferi servicii bancare persoanelor fizice si ulterior clientilor business, cu accent pe functionalitatea mobile wallet. Suntem increzatori ca putem inova piata locala si vom oferi mai multe detalii cu privire la planurile noastre in acest domeniu in viitorul apropiat“, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii Telekom Romania.

 

Banca Alior a incheiat anul trecut un acord asemanator cu T-Mobile Polska, divizia poloneza a Deutsche Telekom, in urma caruia a fost lansat pachetul de servicii bancare T-Mobile Banking Services.

 

Πηγή: zf