Telekom Romania sustine Maratonul International Brasov

26
  • Competitia se va desfasura pe data de 14 iunie 2015 si va fi primul maraton de sosea din Brasov;
  • Toate taxele stranse la cursa de 5km, precum si 10% din valoarea taxei la probele din competitie vor fi donate,de catre Fundatia Telekom Romania, copiilor si tinerilor cu autism care provin din familii cu venituri modeste.

 

Telekom Romania sustine prima editie a Maratonului International Brasov care va avea loc pe data de 14 iunie 2015,ca parte a campaniei „Miscarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom Romania. Evenimentul va pune Brasov pe harta maratoanelor de sosea din Romania, alaturi de Bucuresti, Cluj si Arad, iar traseul va marca cele mai frumose obiective turistice ale acestuia.

 

Participantii se pot inscrie la urmatoarele probe, concepute special pentru toate preferintele celor pasionati de alergare:

  • Proba de maraton de 42 km;
  • Proba de maraton stafeta in echipa de 4 participanti de 42 km;
  • Proba de semi-maraton de 21 km;
  • Proba de 10 km;
  • Proba de 5 km;
  • Curse speciale de 500 m pana la 1km pentru copii cu varste cuprinse intre 4 – 14 de ani.

 

Inscrierea se face online, pe site-ul Maratonului Brasov, pana pe data de 7 iunie 2015. Taxele de participare variaza intre 90 – 140 de lei in functie de perioada si proba la care se inscriu participantii.

 

Prin intermediul Fundatiei Telekom Romania, taxele stranse la proba de 5km si 10% din valoarea taxei la probele din competitie (maraton, stafeta, semi-maraton si proba de 10km), vor fi donate copiiilor cu autism, beneficiari ai Asociatiei „Copiii de Cristal”.In acest proiect, Fundatia Telekom Romania a ales sa se alature copiilor si tinerilor cu autism care provin din familii cu venituri modeste si care nu isi permit sa acopere costurile de recuperare prin tipurile de terapii necesare pentru integrarea acestora in sistemul de invatamant si in societate.

 

„Dincolo de importanta promovarii unui stil de viata sanatos prin sport, pentru Telekom Romania implicarea in activitatile care sprijina comunitatea din care facem parte reprezinta angajamentul intregului Grup, iar rolul Fundatiei Telekom Romania este acela de a consolida contributia companiei in societate si de raspunde nevoilor reale ale acesteia in timp util.” afirma Ruxandra Voda, Director Comunicare Telekom.

 

Maratonul International Brasov este organizat de Asociatia „Sapte Scari” Brasov, in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Clubul Sportiv Smart Atletic.

 

Informatii suplimentare despre competitie, precum si formularul de inscriere sunt disponibile pe pagina Maratonului International Brasov.