Telekom Romania sustine eforturile de a ajuta victimele cutremurelor din Nepal

27

Telekom Romania Mobile Communications sustine eforturile si initiativele de ajutor acordat victimelor cutremurelor din Nepal. Astfel, compania a deschis 4 numere scurte pentru ONG-uri, prin care utilizatorii pot face donatii in beneficiul victimelor din Nepal.

 

In plus, compania va acoperi costurile de roaming pentru clientii sai aflati in Nepal in cadrul actiunilor umanitare, in urma celor doua cutremure recente.

 

Clientii Telekom Romania Mobile pot dona 2 Euro prin SMS la urmatoarele numere scurte:

–       8825, deschis de Salvati Copiii, www.salvaticopiii.ro

–       8827, deschis de UNICEF Romania www.unicef.org/romania

–       8829, deschis de Crucea Rosie www.crucearosie.ro

–       8826, deschis de Asociatia Cloud Climbing alexgavan.ro

 

De asemenea, pana la 5 noiembrie 2015, Telekom Romania Mobile Communications va acoperi costurile de roaming pentru clientii serviciilor de voce si date mobile, atat prepaid cat si cei pe baza de abonament, aflati in Nepal in zonele calamitate. Costurile de roaming din Nepal vor fi acoperite atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru persoanele juridice, companii si ONG-uri.

 

Clientii serviciilor pe baza de abonament vor beneficia de rambursarea costurilor de roaming din Nepal aferente serviciilor de voce si date mobile pe factura ulterioara perioadei in care apelurile si traficul de date au fost efectuate. Pentru utilizatorii de servicii prepaid, costurile de roaming din Nepal vor fi zero pana la 5 noiembrie 2015.