Telekom Romania se va baza si in 2015 pe avantajul ofertelor integrate

13

Telekom Romania continua sa se concentreze pe ofertele integrate ale pachetelor cu servicii de comunicatii si divertisment fixe cu cele mobile, fiind singura companie de pe piata din Romania care detine o infrastructura puternica pe ambele tehnologii.

 

Am facut multe schimbari in ultimii doi ani, iar acum incepem sa vedem rezultatele. Anul viitor grupul Telekom isi va consolida eforturile de a deveni operatorul integrat numarul unu de pe piata, cu o pozitie sustenabila pe toate segmentele si cu un model de operare nou si eficient. Nimeni din industria locala de telecom nu poate oferi la calitatea noastra pachete de servicii fix – mobil, a declarat seful Telekom, Nikolai Beckers, intr-un interviu pentru ZF.

 

Printre problemele cu care s-a confruntat Telekom anul acesta, se numara introducerea taxei pe stalp, investitiile considerabile in rebranding si reducerea tarifelor de interconectare, care a provocat scaderea veniturilor Telekom cu 60 milioane euro si a profitului operational cu 22 milioane de euro.

 

Ceilalti operatori din Romania dispun fie de retele mobile extinse, fie de retele fixe puternice, in timp ce Telekom are experienta si infrastructura dezvoltate in ambele directii. Acesta este principalul avantaj pe care mizeaza Telekom in anul 2015. 

 

Πηγή: zf