Telekom Romania lanseaza primul smartphone sub brandul T: Speedsurfer

35
  • Speedsurfer permite viteze 4G, pentru impartasirea experientelor in timp real;
  • Telefonul vine cu o camera foto de 5.0 Megapixeli si functie autofocus, pentru a captura cat mai fidel momentele importante;
  • Designul suplu, cu linii simple, este in linie cu noul brand T.

 

Telekom Romania anunta lansarea primului smartphone sub brandul T: Speedsurfer, pentru impartasirea milioanelor de experiente la viteze 4G.

Speedsurfer include o varietate de caracteristici, la un pret accesibil:  

  • suporta viteze de download de pana la 150 Mbps si viteze de upload de pana la 50 Mbps;
  • displayul de 4.5 inch permite o experienta HD pentru vizualizarea fotografiilor si a filmelor;
  • camera de 5 Megapixeli are functia de autofocus si o capacitate de filmare de 720 pixeli, cu 30 de cadre pe secunda;
  • sistemul de operare este Android 4.3 Jelly Bean;
  • procesorul de 1.2 GHz Quad-core si memoria RAM de 1GB permit o experienta facila  de utilizare.  

“Asa cum am promis, lansam noi produse si servicii sub umbrela brandului T, la standarde noi si imbunatatite. Speedsurfer este primul nostru smartphone sub brand propriu, compatibil cu tehnologia 4G, care incorporeaza valorile brandului: Inovatie, Simplitate si Competenta”, a declarat Gabriel Ionita, Product Management Director la Telekom Romania.

Memoria interna disponibila este de 5GB din totalul de 8GB. Pentru spatiu suplimentar, telefonul are un slot pentru micro USB. De asemenea, caracteristicile telefonului includ Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si GPS integrat.

Speedsurfer este disponibil in magazinele Telekom Romania si Germanos la pretul de 99 lei impreuna cu abonamentul Nelimitat L cu un contract de 24 de luni, care, pentru 19,95 Euro pe luna (TVA inclus), ofera trafic nelimitat 4G, comunicarea nelimitata in orice retea si beneficii in roaming: 100 in UE si 100 minute in tarile din Zona 2. Smartphone-ul este disponibil si fara abonament, la pretul de 799 lei.