Telekom Romania lanseaza o oferta speciala de servicii integrate fix-mobil, cu beneficii maxime, la preturi atractive

17

 

  • 50% reducere in primele 6 luni de abonament, la pachetele cu 3 sau 4 servicii, receiver TV si modem Wi-fi incluse;
  • Telefon mobil Samsung Galaxy Young 2 inclus, impreuna cu pachetele integrate cu 4 servicii.

 

Telekom Romania anunta lansarea unei oferte speciale de servicii integrate fix-mobil, care include beneficii maxime pentru TV, Internet si Voce Mobila si 50% reducere in primele 6 luni de abonament la pachetele cu 3 sau 4 servicii, receiver TV si modem Wi-fi incluse.

 

Preturile reduse ale pachetelor incep de la 42lei/luna pentru pachetele cu TV, Internet si Voce fixa, si de la 69lei/luna, pentru pachetele care contin si voce mobila.

 

Astfel, clientii pot beneficia de pachetul cu 3 servicii care cuprinde Televiziune L, Internet L si Voce fixa S, la pretul promotional de 45lei/luna, in primele 6 luni, respectiv 89lei/luna, incepand cu luna a saptea, sau de pachetul cu Televiziune M, Internet L si Voce fixa S, la pretul promotional de 42lei/luna, in primele 6 luni, respectiv 84lei/luna, incepand cu luna a saptea.

 

Pachetele integrate fix-mobil cu 4 servicii pot fi, de asemenea, achizitionate in doua variante: Nelimitat Voce L, Televiziune L, Internet L si Voce fixa S, la pretul promotional de 72lei/luna, in primele 6 luni, respectiv 143lei/luna, incepand cu luna a saptea, sau pachetul cu Nelimitat Voce L, Televiziune M, Internet L si Voce fixa S, la pretul promotional de 69lei/luna, in primele 6 luni, respectiv 138lei/luna, incepand cu luna a saptea.

 

In plus, clientii care opteaza pentru un pachet integrat fix-mobil cu 4 servicii beneficiaza de un telefon mobil Samsung Galaxy Young 2  inclus.

 

Oferta speciala este disponibila incepand din 16 martie  si este valabila pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani.

 

Ofertele integrate aduc clientilor cea mai buna experienta TV de pe piata din Romania, cu pana la 128 de canale incluse, pana la 62 de canale TV care pot fi urmarite live, pe laptop, tableta sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, si continut sportiv exclusiv, precum Champions League si Europe League, disponibil din septembrie 2015.

 

Oferta promotionala completa este disponibila pe site-ul Telekom Romania.