Telekom Romania lanseaza cele mai avantajoase oferte cu abonament pentru noile telefoane Samsung Galaxy S6 si S6 Edge

31

 

  • Noile smartphone-uri pot fi precomandate pe www.telekom.ro la cele mai avantajoase preturi, in pachete promotionale cu abonamente pe 12 luni, respectiv 24 luni;
  • Clientii Telekom care opteaza pentru noul model Samsung in perioada de precomanda, primesc un incarcator wireless cadou;
  • Perioada de precomanda este intre 18 martie si 16 aprilie 2015.

 

Telekom Romania lanseaza cea mai atractiva oferta pentru noile telefoane Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, cu abonament. Cele doua modele sunt disponibile in portofoliul operatorului, la precomanda, pe www.telekom.ro.

 

Astfel, cei care opteaza pentru pachetul promotional de 24 luni, cu abonamentul Nelimitat XXL, la 49,95 euro/ luna, pot achizitiona telefonul Samsung Galaxy S6 32GB, la precomanda, la pretul de 1099 lei, iar modelul Samsung Galaxy S6 Edge 32GB la pretul de 1599 lei.

 

Smartphone-urile de top Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge lansate in Romania pe 17 martie sunt realizate din metal si sticla si sunt echipate cu cea mai avansata tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de utilizare. Smartphone-urile dispun de o camera foto principala de 16MP si una secundara de 5MP, ruleaza Android Lollipop 5.0 si se incarca de 1,5 ori mai rapid decat anteriorul model, Galaxy S5. Ecranul modelului Galaxy S6 Edge este primul ecran din lume curbat pe ambele margini.

 

Totodata, in perioada 18 martie – 5 aprilie, clientii care fac precomanda pentru Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge vor intra automat in concursul organizat de Samsung Electronics Romania, in urma caruia castigatorii vor putea calatori in jurul lumii timp de doua saptamani. Mai multe detalii referitoare la mecanismul campaniei „Lifestyle Transformation Journey” sunt disponibile pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania.

ExcursiePrecomandaS6

 

Telefoanele disponibile la precomanda vor fi livrate incepand cu 17 aprilie 2015.