Telekom Romania invita comunitatea de business sa voteze solutiile IoT inscrise in Business Wall of Fame

30
  • A doua editie a concursului international Business Wall of Fame, initiat de grupul Deutsche Telekom, trece la etapa de votare
  • In perioada 11 mai – 22 iunie, comunitatea de business din Romania este invitata sa voteze cea mai buna solutie Internet of Things inscrisa in competitie
  • Sustinatorii solutiei castigatoare pot beneficia de o campanie de promovare pentru compania lor in valoare de pana la 20.000 de euro

 

Incepand de astazi, comunitatea de business din Romania poate vota solutiile preferate de tip Internet of Things (IoT) inscrise la a doua editie a concursului international Business Wall of Fame, initiat de grupul Deutsche Telekom.

 

Pana in prezent, pe platforma competitiei au fost inscrise o mare varietate de solutii inovatoare IoT, care se adreseaza unor industrii diverse, cum ar fi transporturi, servicii, comert sau logistica, iar dezvoltatorii inca au sansa de a inscrie proiectele lor pana in data de 25 mai. Companiile pot descoperi aici solutii IoT care eficientizeaza activitatea afacerii lor.

 

Votul exprimat de comunitatea de business va fi premiat alaturi de solutia IoT castigatoare din fiecare tara participanta in concurs. Astfel, compania-suporter a solutiei castigatoare care a avut cel mai convingator argument in favoarea acesteia va beneficia de expunere in cadrul unei  campanii de promovare in valoare de pana la 20.000 de euro.

 

Proiectele pot fi votate in perioada 11 mai – 22 iunie pe platforma www.wallofbusiness.ro, iar in urma votului comunitatii de business, solutiile cu cel mai mare punctaj vor fi evaluate de un juriu de experti.

 

Dezvoltatorii din Romania isi pot inscrie in competitie solutiile Internet of Things pana pe 25 mai 2015. Solutia castigatoare va beneficia de o campanie nationala de promovare, dezvoltata de Telekom, in valoare de 30.000 de euro, si va deveni partener Telekom Romania. De asemenea, juriul va acorda un premiu special pentru cea mai buna solutie Internet of Things la nivel international, pe care Deutsche Telekom o va include in portofoliul celor 8 tari participante in concurs. Mai mult, dezvoltatorul ei va participa alaturi de Deutsche Telekom la un targ de profil, beneficiind de promovare in valoare de 10.000 euro.

 

Competitia „Business Wall of Fame” se deruleaza in Romania si in alte 7 tari europene (Austria, Croatia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia si Slovacia). Concursul se adreseaza dezvoltatorilor care doresc sa isi promoveze solutiile IoT si sa le faca accesibile publicului larg. Se pot inscrie in competitie solutii deja disponibile la vanzare sau in stadiul de lansare pe piata.

 

Rezultatele editiei din acest an a competitiei vor fi anuntate pe 7 iulie 2015.

 

Pentru mai multe informatii despre competitie, participare, votare, termeni si conditii, va rugam vizitati: www.wallofbusiness.ro.