Telekom prezinta primul concert al lui Robbie Williams in Romania

17

 

  • Telekom este sponsorul principal al evenimentului muzical al anului din Romania, care va avea loc pe 17 iulie, in Piata Constitutiei
  • Telekom Romania pregateste o serie de surprize pentru clientii „T”, fani ai pop-starului britanic  
  • Muzica este una dintre directiile principale in strategia de sponsorizari a Telekom in 2015, in linie cu strategia internationala a Deutsche Telekom

 

Dupa lansarea brandului „T” in 2014, cu trei concerte organizate in trei orase simultan, zeci de artisti si peste 50.000 de oameni prezenti la cel mai interactiv spectacol, Telekom il aduce anul acesta in Romania, pentru prima oara, pe megastar-ul international Robbie Williams.

 

Evenimentul muzical al anului va avea loc pe data de 17 iulie, in Piata Constitutiei, si face parte din turneul international “Let Me Entertain You”, care se va desfasura in peste 10 tari.

 

Ne bucuram sa fim sponsorul principal al primului concert al lui Robbie Williams in Romania! Ca parte a strategiei noastre de a deveni operatorul integrat numarul unu de pe piata, ne dorim sa oferim experiente de top, prin evenimente memorabile. Filozofia noastra este sa setam standarde din ce in ce mai inalte. De aceea, anul acesta aducem cea mai intensa experienta muzicala pentru publicul din Romania, unde stim ca Robbie are mii de fani. Cu siguranta va fi o experienta care va merita sa fie impartasita. Mai mult, clientii „T” care sunt fani ai pop-starului britanic se vor bucura de o serie de surprize, care vor fi anuntate in curand”, spune Mathias Hanel, Chief Commercial Officer, Segmentul Rezidential, Telekom Romania.

 

Muzica este o parte importanta a strategiei de sponsorizari a Telekom in 2015, in linie cu strategia internationala a Deutsche Telekom. Aceasta asociere este relevana pentru ceea ce reprezinta brandul „T”: energie, dinamism, pofta de viata, impartasirea unor experiente deosebite cu prietenii.

 

Turneul „Let Me Entertain You va incepe in martie 2015 si va include peste 10 tari. Bucuresti se adauga pe lista altor orase importante incluse in turneu, cum ar fi: Madrid, Paris, Tel Aviv, Moscova sau Abu Dhabi.

 

Biletele vor fi disponibile incepand de marti, 24 februarie 2015, orele 16:00, in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

 

Update:

 

Primul concert al lui Robbie Williams la Bucuresti a stabilit un nou record de vanzari, in Romania.

 

In primele 90 de minute de la punerea in vanzare, s-au cumparat 21.500 de bilete. Se estimeaza ca pana la sfarsitul saptamanii vor fi vandute  peste 30.000 de bilete.

 

Biletele early bird, la valoarea redusa de 151,2 lei, pot fi cumparate in urmatoarele doua saptamani, in exclusivitate din reteaua de magazine Germanos. Bilete din celelalte categorii sunt disponibile si online, pe www.eventim.ro.  

 

Artistul a batut recordul de vanzari detinut de alti artisti internationali care au cantat in Romania: Rolling Stones, Madonna, Depeche Mode sau Lady Gaga.