Telekom lanseaza o aplicatie de localizare a telefonului ratacit

21

 

  • Aplicatia se adreseaza utilizatorilor de telefoane cu sistem de operare Android, indiferent de retea
  • Utilizatorii isi pot gasi foarte usor telefonul ratacit prin apropiere, batand pur si simplu din palme sau fluierand

 

Telekom Romania Mobile Communications lanseaza aplicatia „Unde imi e telefonul?”, un instrument la indemana, prin care utilizatorii isi pot gasi telefonul ratacit prin apropiere, acasa sau la serviciu, printr-un gest simplu – batand din palme sau doar fluierand. Noua aplicatie schimba astfel modalitatea de interactiune cu propriul telefon mobil.

 

„Unde imi e telefonul?” este disponibila pe sistemele de operare Android (versiunea Android 2.3.3 sau o versiune ulterioara), indiferent de retea.

 

Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play, atat pentru abonati, cat si pentru cei care folosesc o cartela preplatita. Pentru ca aceasta sa functioneze, utilizatorii trebuie sa o instaleze si sa o activeze pe telefon, dupa care sa urmeze cativa pasi simpli: sa aleaga sunetul de comanda „Fluierat” sau „Aplauze”, sa stabileasca numarul de actiuni pe care aplicatia sa „le asculte” inainte sa raspunda si sa stabileasca orice alte setari suplimentare, cum ar fi vibrare, aprindere ecran sau pornire la startup. Raspunsul standard al aplicatiei este celebrul logo acustic al Telekom.

 

Aplicatia nu consuma din traficul de date in timpul utilizarii.