Telekom lanseaza noi oferte pentru clientii prepaid: GigaShare si GigaWeekend

27
  • In cadrul campaniei GigaShare, utilizatorii de cartele preplatite pot primi pana la 100.000 de GB prin intermediul platformei online Tadaaam
  • Cu GigaWeekend, clientii prepaid pot activa 1GB trafic de date gratuit, pe perioada weekend-ului

 

Telekom lanseaza noi oferte avantajoase pentru clientii prepaid prin intermediul platformei online Tadaaam dedicata utilizatorilor de cartele preplatite. Platforma gazduieste emisiunea „Tadaaam Show” powered by Telekom prezentata de vloggerul Mikey Hash si Pandalie, un personaj aparte care a intrat recent in familia T.

 

Aventurile lui Pandalie si ofertele speciale pentru clientii prepaid pot fi urmarite in fiecare miercuri pe pagina oficiala a emisiunii.

 

Prima oferta lansata pe platforma „Tadaaam Show” si dedicata mediului online a fost GigaShare. Prima etapa a acestei campanii a vizat 199 de utilizatori de cartele preplatite Telekom care i-au trimis lui Pandalie un SMS au primit 1 GB trafic de date pentru ei si inca 5 GB pe care sa-i imparta cu 5 prieteni. In a doua etapa, acestia pot, la randul lor, sa trimita cate 1 GB catre alti 5 prieteni, mecanismul continuand pana la alocare a 100.000 de GB.

 

In plus, Telekom lanseaza campania GigaWeekend, oferta prin care clientii prepaid se pot bucura in timpul weekend-ului de 1GB trafic de date, gratuit.

 

Clientii Telekom care au active una dintre extraoptiunile prepaid din portofoliul curent (Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L, Extra XL) pot solicita, in fiecare weekend, un bonus de 1GB trafic de date national. Acesta este valabil pe perioada weekend-ului, din momentul activarii sale si pana duminica la ora 23:59, si poate fi reactivat in weekend-urile urmatoare pana pe 31 decembrie 2015. Viteza maxima pentru traficul de date inclus este de pana la 21,6 Mbps pentru download si 5,76 Mbps pentru upload.

 

Bonusul poate fi activat in intervalul sambata, ora 00:01 – duminica, ora 23:59, trimitand in fiecare weekend un SMS la numarul 888 sau din aplicatia MyAccount, fara a exista o limita a numarului de weekend-uri. Clientii pot utiliza bonusul cat timp au activa pe cont o extraoptiune eligibila, iar cartela este in perioada de valabilitate.

 

Pentru mai multe infomatii despre noile oferte va rugam sa vizitati www.telekom.ro.