Telekom invita iubitorii de miscare la cea de-a 5-a editie a evenimentului „Cea mai mare ora de sport”

21
  • 12 ore de miscare la „Cea mai mare ora de sport” care va avea loc pe 6 iunie 2015, incepand cu ora 09:00, in parcul Mogosoaia;
  • Zeci de demostratii sportive si o cursa cu obstacole si noroi;
  • „Cea mai mare ora de sport” este organizata sub umbrela campaniei „Miscarea face bine” powered by Dolce Sport, lansata in 2011.

 

Sambata, 6 iunie 2015, va avea loc „Cea mai mare ora de sport”, un eveniment organizat de Telekom Romania, in parteneriat cu SmartAtletic si Getfit, cu sprijinul Primariei Mogosoaia. In cadrul evenimentului, incepand cu ora 09:00 toti participantii vor avea acces gratuit la numeroase activitati si clase sportive timp de 12 ore, in parcul Mogosoaia.

 

Anul acesta, „Cea mai mare ora de sport” sarbatoreste cinci ani de la lansare si reprezinta cel mai mare eveniment sportiv desfasurat sub umbrela campaniei „Miscarea face bine”. Lansata in anul 2011, campania pro-sanatate „Miscarea face bine” a desfasurat si sustinut zeci de evenimente sportive, numarul acestora crescand de la an la an.

 

„Pentru Telekom, promovarea unui stil de viata sanatos prin sport este parte integranta din strategia noastra de responsabilitate sociala corporativa si una din directiile prioritare. In plus, prin organizarea acestui eveniment sportiv ne reafirmam angajamentul de a sprijini activ comunitatea din care facem parte. Organizam de cinci ani un eveniment cu traditie care se extinde de la an la an si de care comunitatea beneficiaza direct”, afirma Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

 

„Cea mai mare ora de sport” va fi organizata in trei orase. Participantii vor avea ocazia sa faca sport in cadrul evenimentelor din Bucuresti pe 6 iunie, Brasov, pe 11 iulie si Mamaia, pe 1 august.

 

In cadrul evenimentului „Cea mai mare ora de sport” din Bucuresti iubitorii de activitati sportive pot participa la demonstratii de fitness, precum Zumba, Kangoo Jumps, Khai-bo, Steel Programs, Functional Fun, Spinning, Rebound AAS, Ultimate Workout si isi pot depasi limitele la Boot Camp. Sesiunile vor fi sustinute de instructori renumiti la nivel national si international. In plus, cei pasionati de aventura vor putea participa la o cursa cu obstacole in noroi, The Ultimate Mudness, organizata de Asociatia Runsilvania in Padurea Motoc, langa Parcul Mogosoaia.

 

La „Cea mai mare ora de sport” sunt asteptati si cei mici care se pot bucura de intreceri cu bicicleta si clase dedicate de sport.

 

Campania „Cea mai mare ora de sport” este sustinuta de Asociatia S.U.P.R.A care a desfasurat un proiect pilot intitulat „Emotiile nu sunt de mancare” pentru copiii cu probleme de greutate si parintii acestora, cu scopul de a identifica emotiile din spatele dezechilibrelor ponderale, recunoasterea situatiilor de supraalimentare cu substrat emotional si promovarea unor mecanisme sanatoase.

 

Partenerul medical al evenimentului este Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria, care va oferi in mod gratuit o serie de teste medicale pentru determinarea starii de sanatate actuale si va acorda sfaturi medicale pentru un stil de viata sanatos.

 

Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicata campaniei.