Telekom aduce noul iPhone SE in Romania, incepand cu 7 aprilie

36

Telekom Romania va oferi noul iPhone SE, cel mai puternic telefon cu ecran de patru inci, incepand cu data de 7 aprilie 2016.

 

iPhone SE incorporeaza puterea telefonului iPhone 6s intr-un design compact de aluminiu, preferat de clienti, si este echipat cu un ecran Retina de patru inci, fiind disponibil in patru variante de carcase de metal, inclusiv varianta roz auriu. 

 

iPhone SE este perfect pentru oricine isi doreste un telefon mai mic, cu performanta exceptionala a procesorului A9 de 64 bitti, durata de viata a bateriei mai mare, inovatii ale camerei, inclusiv o camera iSight de 12 megapixeli, functie Live Photos, capacitate de inregistrare video 4K, precum si Touch ID cu Apple Pay.

 

Mai multe informatii despre noul iPhone SE din oferta Telekom Romania, inclusiv oferta de preturi, vor fi disponibile pe website-ul Telekom Romania, la www.telekom.ro.

 

Clientii vor putea cumpara iPhone SE din magazinele Telekom Romania si online, accesand www.telekom.ro. Pentru mai multe informatii despre iPhone, va rugam sa vizitati www.apple.com/iphone.