Teamnet lanseaza programul de cursuri gratuite pentru studenti “From Zero to Hero” in 2015

20

Teamnet lanseaza cea de-a patra editie a programului “From Zero to Hero”, derulat cu scopul de a dezvolta generatia viitoare de specialisti in domeniul tehnologiei din Romania. Programul ofera studentilor si masteranzilor interesati sa dezvolte o cariera in domeniul IT acces la cursuri intensive gratuite cu experti din cadrul Teamnet.

 

116 locuri sunt deschise in Bucuresti si Iasi, in cadrul programului “From Zero To Hero” 2015, compania dubland astfel numarul fata de editia din toamna trecuta. Studentii si masteranzii din universitati tehnice si economice din Romania se pot inscrie incepand cu 30 martie si pana pe 10 aprilie, cursurile urmand sa se desfasoare in perioada 20 aprilie – 15 mai 2015, la sediul central Teamnet din Bucuresti, si in perioada 4 – 29 mai la Iasi.

 

Tinerii au ulterior oportunitatea de a intra intr-un program de internship platit pe o perioada de 3 luni. Pana in prezent, aproximativ 70% dintre participantii la editiile trecute “From Zero To Hero” s-au angajat in cadrul companiei. Pentru inscriere, studentii trebuie sa trimita CV-ul la adresa jobs@teamnet.ro pana pe 10 aprilie si sa mentioneze in titlul email-ului numele “From Zero to Hero” si tipul de cursuri de care sunt interesati.