‘Taxiplon’ powered by COSMOTE – o noua aplicatie pentru comenzile de taxi

  8

  Una dintre provocarile zilnice este sa fii la timp in orice loc, iar taxiul este unul dintre cele mai accesibile moduri pentru a ajunge la destinatie.

  COSMOTE Romania propune o metoda simpla pentru comenzile de taxi, prin intermediul noii aplicatii ‘Taxiplon Driver’ powered by COSMOTE,special creata pentru soferii de taxi care detin o licenta si doresc sa receptioneze comenzi, respectiv ‘Taxiplon’ powered by COSMOTE, pentru pasagerii care au nevoie de un taxi.

  Aplicatia ‘Taxiplon Driver’ powered by COSMOTE este bazata pe un algoritm inteligent care ofera taximetristilor cu licenta posibilitatea de a se inregistra in aplicatie si de a primi comenzi direct pe dispozitivul mobil – smartphone sau tableta. Taxiplon Driver este disponibila pentru soferii de taxi cu licenta, care sunt clienti COSMOTE (cartela sau abonament), in baza unei taxe lunare recurente de acces care va fi platita prin SMS, in valoare de 17,3 euro/luna (pentru clientii cu abonament, TVA inclus), respectiv de 14 euro/luna (se va retine din credit, pentru clientii cu cartela preplatita).

  Aplicatia este usor de folosit, soferii de taxi avand posibilitatea sa accepte sau sa respinga comenzile, avand totodata disponibila pe dispozitivul mobil o harta ce prezinta locatia clientului. Dupa preluarea clientului, soferul de taxi va trimite un semnal catre algoritmul aplicatiei, pentru a anunta ca este ocupat si nu poate prelua alte comenzi la momentul respectiv. Cand pasagerul va ajunge la destinatie, soferul de taxi va apasa butonul „Cursa incheiata” si va reincepe sa receptioneze comenzi noi din partea utilizatorilor aplicatiei.

  Aplicatia pentru pasageri ‘Taxiplon’ powered by COSMOTE este disponibila pentru persoanele care au nevoie de un taxi si nu vor sa piarda timpul asteptand la telefon, pentru clienti COSMOTE, cat si utilizatori ai altor retele de telefonie mobila. Dupa descarcarea aplicatiei pe dispozitivul mobil, clientii apasa butonul „Vreau Taxi”, locatia este afisata, introduc adresa la care doresc un taxi, iar apoi pot vedea pe dispozitiv cand taxiul se apropie. Aplicatia este gratuita (cu exceptia traficului de date) pentru clientii-pasageri.

  Noua ‘Taxiplon’ powered by COSMOTE este o aplicatie globala si poate fi folosita indiferent unde se afla clientul – in Bucuresti, in alt oras din Romania sau in strainatate (unde aplicatia este folosita). Utilizatorilor ‘Taxiplon’ powered by COSMOTE le va fi repartizat soferul cel mai apropiat de locatia din acel moment. Aplicatia este disponibila in Google Play (pentru dispozitivele cu Android) aici (Taxiplon) si aici (Taxiplon Driver).

  Mai multe detalii sunt disponibile aici.