Tastatura virtuala care se poate atasa la chei

22

Gadget-urile mobile, de la telefoane la computere, incep sa devina din ce in ce mai mici. Din pacate, acesta este un dezavantaj pentru cei care scriu mult folosindu-se de astfel de dispozitive. De obicei, aceste persoane tind sa prefere tastaturile QWERTY complete, cu butoane suficinent de mari.

Compania Brookstone a lansat Laser Projection Virutal Keyboard. Aceasta este o tastatura virtuala. Dispozitivul se foloseste de tehnologia laser, incorporata intr-un cub de mici dimensiuni, care poate proiecta o tastatura de marime normala pe orice fel de suprafata plata.

Desi cubul este construit din plastic si are un inel de metal pentru a putea fi atasat la chei, in interior are ascuns un mic proiector.  Pe masura ce utilizatorul incepe sa scrie pe tastatura proiectata in fata lui, sisteme optice avansate lucreaza intens pentru a sesiza fiecare miscare a degetelor. Tehnologia Bluetooth incorporata in tastatura, permite dispozitivului sa fie conectat la smartphone-uri, tablete sau laptopuri.

Atunci cand utilizatorul termina de folosit tastatura, trebuie doar sa opreasca proiectorul, iar cubul se transforma, din nou, intr-un banal accesoriu pentru chei. Gadget-ul se foloseste de o baterie reincarcabila Li-Ion si include un cablu USB. Asadar, cei care erau nemultumiti de dimensiunea mica a incoanelor literelor din tastaturile de pe smartphone-uri, au acum o alternativa. Folosita in public, tastatura ar putea starni zambetele celor din jur, dar, cu siguranta, va fi foarte utila pentru cei care obisnuiesc sa scrie mult pe dispozitivele mobile. Produsul poate fi achizitionat la preturi incepand cu 99 de dolari.

 

Sursa: TGDaily