Tastatura Microsoft pentru Android Wear permite utilizatorilor sa deseneze litere pe ecran

27

Microsoft s-a grabit sa-si arate sustinerea pentru platfoma Android Wear si a lansat, luna trecuta, o noua aplicatie OneNote. Recent, compania a continuat sa sustina ceasurile inteligente Google si a lansat o aplicatie de tip tastatura.

 

Aplicatia a fost data publicului ca un prototip de tastatura personalizabila pentru Android si permite utilizatorilor sa introduca litere prin desenarea lor pe ecranul gadget-urilor. Aplicatia este suportata de ecranele care ofera rezolutii de 320 x 320 de pixeli si de Moto 360. Utilizatorii pot introduce prin desen pe ecran litere, cifre si chiar caractere speciale.

 

Ideea de tastatura pentru ceasuri inteligente inca nu este agreata de foarte multa lume. Mai multe companii au incercat deja aceasta abordare si au constatat ca introducerea de text prin comanda vocala este mai eficienta si mai rapida. Totusi, o aplicatie de tip tastatura este foarte folositoare, daca ne gandim la situatiile cand poate nu este potrivit sa dictam textul gadget-ului.

 

Aplicatia prototip de tastatura pentru ceasuri inteligente construita de Microsoft poate fi descarcata de aici. Este recomandat sa cititi si sa urmati cu grija instructiunile. Utilizatorii de Moto 360 vor avea ceva mai mult de lucru, tinand cont ca smartwatch-ul celor de la Motorola nu este dotat cu port USB.

 

Iata si un material video care prezinta aplicatia celor de la Microsoft:

 

Πηγή: The Verge