Tastatura Glympse pentru Android permite utilizatorilor sa isi impartaseasca localizarea din orice aplicatie

30

Odata cu avansul tehnologiei, impartasirea localizarii utilizatorilor a devenit ceva simplu. Insa, pentru a face acest lucru era nevoie de vizitarea anumitor aplicatii care sa permita acest lucru. Acum, aplicatia de tip tastatura pentru Android de la Glympse face aceasta procedura mai usoara.

 

Daca utilizatorii au instalata aplicatia Glympse pe smartphone, utilizatorii isi vor putea impartasi localizarea direct din tastatura in orice aplicatie presupune introducere de text. Partea si mai buna este ca cei care vor sa aiba parte de optiune nu trebuie sa renunte la alte aplicatii similare ca SwiftKey sau Swype. Glympse beneficiaza de o optiune rapida de trimitere numita Quick Send. Aceasta trimite localizarea, apoi inchide aplicatia imediat dupa.

 

Desigur, este de notat ca Glympse nu este la fel de complexa ca alte aplicatiile care au incorporate functia de impartasire a localizarilor. Totusi, poate reprezenta un instrument util in situatiile in care utilizatorii vor sa isi ghideze prietenii catre un loc de intalnire sau catre locul in care se afla.

 

Πηγή: Engadget