Tarife roaming UE disponibile acum in Croatia pentru clientii COSMOTE Romania

  8

  COSMOTE Romania introduce in avans tarifele promotionale de roaming reglementate de UE disponibile in Croatia, una dintre cele mai faimoase destinatii turistice, preconizata sa intre in Uniunea Europeana incepand cu 1 iulie 2013. Astfel, de astazi, clientii rezidentiali ?i de business pot beneficia  de tarifele corespunzatoare Grupului 1 ale planului de tarifare standard Roaming Avantaj, ale optiunii Roaming Traveler sau ale extraoptiunilorTravel & Surf, ?i in timpul calatoriilor in Croatia.

  Prin utilizarea Roaming Avantaj, toti clientii postpaid ?i prepaid, de business ?i rezidentiali, beneficiaza de tarifele corespunzatoare Grupului 1: 0,29 Euro/min (fara TVA) pentru apeluri initiate, 0.08 Euro/min (fara TVA) pentru apeluri primite ?i 0.09 Euro/SMS (fara TVA) pentru mesaje trimise ?i 0.70 Euro (fara TVA)/MB pentru trafic de date in roaming.

  „Croatia este una dintre cele mai frumoase destinatii turistice alese de romani pentru vacanta, iar acum toate momentele speciale petrecute aici pot fi imparta?ite cu familia ?i prietenii. Chiar inainte de intrarea oficiala a Croatiei in Uniunea Europeana, oferim tuturor clientilor preturi promotionale, astfel incat sa nu aiba grija costurilor ?i sa se bucure mai mult de ?ederea lor in aceasta tara frumoasa”, a declarat Oana Cristea, Wholesales Department Senior Manager, COSMOTE Romania.

  Mai mult, minutele nationale ?i internationale incluse in abonamente pot fi utilizate pentru a vorbi din strainatate, activand gratuit extraoptiunea Roaming Traveler, iar utilizatorii de Internet pot beneficia de mai mult trafic de date, de la 30MB pana la 300MB, cu preturi care incep de la 2.48 euro (TVA inclus) pana la 24.8 euro (TVA inclus) cu ajutorul extraoptiunilor Travel & Surf.

  Mai multe detalii pe www.cosmote.ro