Tamagotchi implineste astazi 17 ani si sarbatoreste introducand noi caractere

9

Iata ceva care ne face sa ne simtim intr-adevar batrani: celebrele jocuri Tamagotchi au implinit astazi 17 ani de existenta. Jocurile sunt produse de Bandai si, pentru a sarbatori evenimentul, compania a introdus noi personaje si o noua linie de produse numita Tamagotchi Friends.

 

Utilizatorilor li se permite inca sa aiba grija de animalul lor virtual, sa hraneasca si toate celelalte optiuni, insa noile dispozitive aduc personajele umane si optiuni sociale in interiorul acestor min-jocuri. Astfel, atunci cand doi utilizatori isi lipesc dispozitivele unul de altul, acestea se conecteaza. In acest fel, animalele de care au grija utilizatorii pot interactiona si pot face lucruri impreuna in interiorul jocului.

 

Desigur, multi utilizatori si-ar fi dorit ca Bandai sa introduca si alte facilitati, ca ecranele color. Totusi, se pare ca exista un tip de joc cu fundal color care a devenit disponibil in America inca din aceasta toamna. Dispozitivul care ofera fundal color va fi lansat si in Europa, in luna decembrie.

 

Πηγή: Engadget