Tabletele Samsung Galaxy Tab S vor avea senzor pentru amprenta

  12

  Firmware-ul tabletelor Galaxy Tab S este disponibil tuturor pentru descarcare, iar acum au aparut informatii cu privire la cateva facilitati de ultima generatie pe care le vor incorpora dispozitivele. Una dintre aceste facilitati este integrarea unui cititor de amprenta in butonul Home.

   

  Astfel, la fel ca si in cazul smartphone-ului Galaxy S5, utilizatorii vor putea debloca tableta Galaxy Tab S (fie cea cu ecran de 10.5 inci, fie cea cu ecran de 8.4 inci). O alta adaugare interesanta este modul Ultra Power Saving Mode. Acest mod are drept scop sa economiseasca la maximum energia bateriei, asa ca va transforma ecranul superAMOLED al tabletei intr-unul alb-negru. Pe langa acest lucru, layout-ul ecranului se va transforma intr-unul simplu si o gama limitata de aplicatii vor putea fi accesate. Nu este clar daca toti utilizatorii vor aprecia aceste schimbari, dar economisirea de energie ar putea fi importanta pentru utilizatorii aflati in anumite situatii.

   

  Samsung va lansa cele doua tablete Galaxy Tab S (una cu ecran de 10.5 inci si cealalta cu ecran de 8.4 inci) pe data de 10 iunie. Ambele dispozitive au display-uri care vor oferi rezoltutii de 2560 x 1600 pixeli. Tabletele vor fi alimentate de chipset-uri Exynos 5 Octa 5420 cu procesoare quad-core de 1.9 GHz ARM Cortex-A15, respectiv quad-core de 1.3 GHz ARM Cortex-A7.

   

  Ambele gadget-uri din gama Galaxy Tab S vor fi echipate cu o placa video ARM Mali-T628, vor avea o memorie RAM de 3 GB si vor putea avea o capacitate de stocare de maxim 32 de GB datorita slotului de card microSD.

   

  Πηγή: GSM Arena