Tabletele ASUS Transformer Book Chi au fost lansate in Romania

  19

  Noua serie de tablete convertibile ASUS Transformer Book Chi a fost lansata pe piata romaneasca cu prilejul unei conferinte organizate de ASUS Romania in parteneriat cu Intel Romania.

   

  Gama Chi a fost anuntata la inceputul anului la CES 2015 si cuprinde trei modele printre care T300 Chi cu diagonala de 12.5 inci, cu procesor Intel Core M si care ruleaza cu Windows, putand fi cumparat la pretul de 3759 le. T100 Chi este un model compact cu diagonala de 10.1 inci cu o autonomie suficienta pentru intreaga zi. T90 are o diagonala de 8.9 inci fiind usor si potrivit pentru productivitate in miscare. Toate modelele au un ecran IPS cu o rezolutie WQHD 2560×1440 pixeli, un design subtire, din aluminiu si fara ventilator.

   

  Trecerea intre tableta si laptopul este posibila printr-o balama magnetica care foloseste magneti cu neodim, iar tastatura este conectata prin Bluetooth si are o raza de actiune de pana la 20m. Transformer Book Chi dispune de accesorii practice: stiloul Active Stylus, cele permite utilizatorilor sa scrie, sa deseneze si sa noteze oriunde pe ecran.