Tableta Yoga de la Lenovo cu dual-battery functioneaza pana la 18 ore

22

Lenovo isi prezinta tableta Yoga prin Ashton Kutcher, dupa ce Shakira a facut reclama la T-mobile si Alicia Keys la BlackBerry. Care e legatura, nu stim, dar atrage click-uri.

Tableta este disponibila in versiunile de 8 sau 10 inch, cu un maner cilindric, pentru o mai buna manevrare, pentru confortul mainii si al cititului. Mai important, in acest cilindru-maner se gaseste bateria duala, asemenea laptopurilor, care mentine in viata tableta timp de 18 ore in reading mode, dublu fata de tabletele normale.

Cand tii tableta in mana, manerul cilindric se sprjina perfect in podul palmei si este mult mai confortabil. Daca rotesti cilidrul la 90 de grade, un suport se activeaza astfel ca poti sa proptesti tableta de masa sau birou pentru a vedea filme sau videoclipuri. Nu in ultimul rand, poti pozitiona suportul in afara pentru a obtine unghiul perfect pentru tastare, fara sa mai fie nevoie sa pui o carte sub tableta sau sa te apleci peste ea.

Noua tableta este creata pentru Android 4.2, cu procesor quad-core, memorie interna 16 GB, cu optiunea de extindere prin microSD. Afisajul este de 1.280/800 p, camera foto din spate are 5 mp, iar ce din fata 1.6 mp. Tableta Yoga costa 249$ si se poate cumpara de pe Amazon, BestBuy, Newegg si Lenovo.

Πηγή: venturebeat