Tableta Nexus 10 acum disponibila in magazinul Play Store din Japonia

28

In timp ce tableta Nexus 10 de la Google este disponibila deja de ceva vreme pentru unii utilizatori, aceasta nu putea fi achizitionata in Japonia pana acum. Si versiunea mai mica, Nexus 7, a avut o lansare intarziata, lucru destul de frustrant pentru japonezii care doreau sa o achizitioneze. Acum, tableta Nexus 10 a devenit disponibila in in Play Store-ul din Japonia, iar doritorii o pot cumpara.

Pana acum, japonezii care voiau sa detina o tableta din gama Nexus trebuiau sa o comande din Statele Unite si se confruntau, astfel, cu bariere geografice si lingvistice. Initial, acest dispozitiv trebuia lansat in Japonia in ultimul trimestru al anului 2012, dar acest lucru nu s-a mai intamplat. Acum, atat varianta cu memorie interna de 16 GB cat si cea cu memorie interna de 32 de GB se afla in stoc.

Modelul de 16 GB a tabletei Nexus 10 se vinde la un pret de 36.800 de yeni (aproximativ 400 de dolari), in timp ce versiunea de 32 GB are un pret de 44.800 de yeni (aproximativ 480 de dolari). Dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si are dotari de ultima generatie, facandu-l o excelenta alegere pentru cumparatori.

Pentru cei care nu stiu, tableta Nexus 10 incorporeaza un display de 10 inci Corning Gorilla Glass 2 care poate dezvolta o rezolutie HD de 2560 x 1600 pixeli.  De asemenea, Nexus 10 este dotata cu un procesor Exynos 5 Dual si o placa video Mali-T604. In plus, tableta beneficiaza de o memorie RAM de 2 GB, o camera principala de 5 megapixeli si o camera frontala de 1.9 megapixeli.

 

 

Sursa: SlashGear