“Tableta” de 84 de inci Surface Hub va incepe sa fie livrata abia in 2016

17

Utilizatorii care asteptau cu nerabdare tableta cu ecran urias Surface Hub de la Microsoft vor fi dezamagiti sa afle ca mai dureaza pana cand vor incepe livrarile. Microsoft a declarat ca Surface Hub, gadget-ul de 20.000 de dolari, nu va incepe sa fie trimis catre doritori decat dupa 1 ianuarie 2016.

 

Asta inseamna ca pana cand va ajunge la consumatori, va fi trecut aproape un an de la anuntarea initiala a dispozitivului. Surface Hub, tableta cu ecran de 84 de inci, a fost un dispozitiv surpriza pe care Microsoft l-a anuntat la evenimentul Windows 10 care a avut loc in luna ianuarie a acestui an. Tableta cu un eran suficient de mare cat sa fie comparat cu cel al unui televizor este destinata lucrului colaborativ, beneficiaza de sistem de teleconferinta si se adreseaza mediului business.

 

Surface Hub vine in doua variante diferite de echipare. Un model de 20.000 de dolari, cu ecran 4K de 84 de inci si placa video NVIDIA Quadro K2200, si o versiune mai ieftina de 7.000 de dolari cu ecran HD de 55 de inci si placa video Intel HD. Microsoft a anuntat ca ambele modele vor incepe sa fie livrate mai tarziu decat era de asteptata pentru ca precomenzile au depasit capacitatea de productie.

 

Πηγή: Engadget