SwiftKey Note ar putea ajunge pe iOS

22

Proprietarii de dispozitive Android sunt deja familiarizati cu aplicatia SwiftKey, chiar daca nu o folosesc neaparat. Au auzit de ea fie ca detin o tableta sau un smartphone cu sistem de operare Google. Se pare, insa, ca SwiftKey incearca sa ajunga si pe gadget-urile cu sistem de operare iOS, desi exista o dificultate.

 

Sistemele de operare iOS nu permit in prezent aplicatii de tastatura, altele decat cele concepute de Apple. Asada, imaginea de mai sus care pare sa fi scapat accidental pe internet si care prezinta o aplicatie denumita SwiftKey Nite este, cumva, discutabila. Informatiile au fost postate pe reteaua sociala Twitter de catre Evleaks care a postat si urmatorul mesaj: “Swift Key pe iOS?”.

 

Deocamdata nu exista niciun fel de informatii suplimentare sau sigure despre acest subiect. Totusi, ar fi foarte interesant de vazut, daca acest lucru se va intampla, cum o sa abordeze problema un astfel de producator de aplicatii de tip tastatura. Acest lucru mai ales in lumina in care sistemul iOS este perceput ca unul minimalist la nivelul tastaurii care este usor de folosit pentru utilizatori.

 

Πηγή: PocketNow