Surpriza Facebook: o alta ipoteza – va “lovi” in Google

15

Va amintiti invitatia de mai sus? Scriam acum cateva zile de un eveniment-surpriza oferit de Facebook, desfasurat in aceasta seara, 15 ianuarie. Am stat cu sufletul la gura, gandindu-ne cu ce vine reateaua de socializare.

Intai a fost vorba de smartphone-ul Facebook, lovitura prin care se asteapta detronarea celor de la Apple. Reprezentantii retelei de socializare au tinut secret acest lucru, fara a face vreun anunt cu privire la aceasta lansare. Basca, acestia au facut public faptul ca nu au planuit sa aduca pe piata propriul telefon.

O alta ipoteza lansata a fost ca Facebook isi va lansa aplicatia de Messenger pentru iPad, ce ar urma sa fie disponibil gratuit.

Si iata ca, ultima varianta, emisa de cei de la Pocket-lint, sustine ca Facebook ar “lovi” Google prin lansarea unui motor de cautare, lucru despre care s-a mai vorbit.

Potrivit sursei numite, acest motor de cautare ar fi singurul care ar avea legatura cu postarile si profilele utilizatorilor.  Alte detalii nu au fost dezvaluite, insa diseara, la ora 22.00, vom afla misteriosul motiv pentru evenimentul organizat de reteaua de socializare.