Surface mai bun fara Touch-Cover

21

Posesorii tabletei surface care au optat pentru pachetul cu tastatura, platind cel putin 600 de dolari se plang de calitatea precara a Touch-cover-ului.

Cand Microsoft anunta tastatura ultra-subtire pentru tableta sa care ar fi trebuit sa arate lumii “cum se face”, ne-a lasat pe toti cu gurile cascate si ochii blajini, impesionand prin functionalitate si design.

Din cate se pare lucrurie nu sunt tocmai roz pentru Surface si utilizatorii tabletei, cumparatorii acuzand proasta calitate a imbinarilor ce tin tastatura. In unele cazuri innaditurile au plesnit dupa doar cateva zile, iar cei mai nefericiti au putul vedea chiar si cabluri prin crapaturi.

Un moderator declara pe MS Surface Forums ca indiferent cum este catalogata problema, ea nu tine de calitatea tabletei ci de calitatea unui accesoriu. Microsoft inca nu a dat o declaratie oficiala in legatura cu problemele raportate, insa unul dintre developerii Microsoft a beneficiat de schimbarea accesoriului defectuos.

Acelasi moderator declara ca problema nu este mai grava decat hotararea de a nu include conectorii/adaptoare lightning odata cu lansarea produsului, pasand scurt catre cei de la Apple.

Sursa: t3.com