Suportul pentru Chromebook a fost extins la 5 ani

28

Numarul de ani pentru care o companie ofera suport pentru produsele sale este o decizie importanta pentru orice firma. Daca durata suportului este prea scurta, utilizatorii ar putea crede ca acel produs este indoielnic. Pana acum, Google a optat pentru varianta de 4 ani de suport pentru dispozitivele Chrome OS, insa acest lucru se va schimba curand.

 

Schimbarea a fost observata pentru prima data de un utilizator Google+ care a postat o captura de ecran cu termenii extinsi ai Google Extended End of Life. Potrivit acestor noi termeni, compania lucreaza pentru a innoii conditiile pentru dispozitivele Chrome lansate in trecut, in prezent, sau dispozitive care vor fi lansate in viitor.

 

Extinderea suportului aduce acum minimul duratei de la 4 la 5 ani de la lansarea produsului respectiv. Spre exeplu, un produs care se va lansa in iunie va avea durata suportului de cel putin 5 ani, adica tot luna iunie, insa 2019. O extindere suplimentara ar putea sa preocupe doar institutiile, in special scolile, care ar putea investi in echipamente cu Chrome OS si laptopuri. Cei interesati pot cauta informatii suplimentare aici.

 

Πηγή: Slashgear