Super Mario Run, lansat oficial în App Store

327

După ce a dat lovitura alături de Niantic, cu jocul Pokemon Go, Nintendo este pregătită să dea lovitura cu un nou titlul clasic din portofoliul său de jocuri video, Super Mario Run. Acestă versiune, creată special pentru terminalele mobile inteligente, tocmai a fost lansată oficial în magazinul de aplicaţii de la Apple, în App Store.

 

Jocul nu este cu mult diferit decât îl ştiau fanii în forma sa clasică, în ceea ce priveşte gameplay-ul (evident cu modificările sale aduse de platformele mobile), în sensul că trebuie să-l ghidaţi pe Mario, printre capcane, să evitaţi obstacolele şi pericolele care îi apar în faţă, pentru al duce până la Prinţesa Piersicută (Princess Peach), pentru a o salva din ghearele lui Bowser.

 

Jocul vine cu 6 lumi, cu un totat de 24 de trasee noi create special pentru dispozitivele mobile. Jocul va avea trei moduri de joc iar pentru a avea acces la toate, nelimitat, fanii interesaţi vor trebui să plătească 9,99 dolari.

 

Şi pentru că tot veni vorba de bani, analiştii nu se aşteaptă ca Super Mario Run să fie chiar la fel de profitabil ca şi Pokemon Go în prima fază, dar chiar şi aşa, pentru prima săptămână, aceştia anticipează că va genera venituri de aproximativ 70 de milioane de dolari. Pokemon Go a avut încasări de 143 de milioane de dolari.

 

Πηγή: Phone Arena