Super Mario Run ar putea aduce 70 de milioane de dolari în prima săptămână de la lansare

292

După ce a dat lovitura cu Pokemon Go în această vară, alături de Niantic, Nintendo este pregătită să dea lovitura şi cu cel mai aşteptat joc pe platformele mobile şi anume Super Mario Run. Este al doilea joc clasic foarte popular al companiei care va ajunge pe telefoanele mobile, iar cei de la Sensor Tower, o companie specializată în promovarea aplicaţiilor mobile, îi prevede o intrare în forţă pe piaţă.

 

Reprezentanţii companiei se aşteptă că Super Mario Tower să genereze venituri de 70 de milioane de dolari în prima săptămână de la lansare. Jocul va ajunge în mod oficial în App Store şi Google Play pe data de 15 decembrie, iar dacă predicţiile ar deveni realitate ar deveni al treilea cel mai pun joc pentru platformele mobile ca venituri în prima săptămână de la lansate, după Pokemon Go şi Clash Royale. Pokemon Go a strâns o sumă uriaşă, pe care puţine jocuri vor mai putea să o depăşească, adică 143 de milioane de dolari, iar Clash Royale a adunat 107 milioane de dolari. Dar pentru un joc precum Super Mario Run este o proiecţie foarte bună.

 

Cifra de 70 de milioane de dolari este valoarea maximă, Sensor Tower mizând mai degrabă pe o valoare de 50 de milioane de dolari. Totuşi este foarte probabil ca Super Mario Run ar putea atinge pragul de 70 de milioane de dolari, pentru că au existat câteva site-uri americane au scris câteva review-uri favorabile, testând o versiune beta a jocului.

 

Πηγή: Phone Arena