Sud-coreenii de la Hyundai pregătesc lansarea unui nou smartphone

24

Un nume mult mai sonor în industria auto, conglomeratul sud-coreean Hyundai se pregăteşte să scoată pe piaţă un nou smartphone, primind deja aprobarea Comisiei Federale pentru Comunicații din Statele Unite (FCC), autoritatea care-şi dă acordul pentru lansarea produselor înainte de a fi scoase pe piaţă.

 

Telefonul înregistrat se numeşte Hyundai Titan LTE, un smartphone care pare a fi un model din zona de buget, unul ce rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

 

Telefonul beneficiază de conectivitate 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, dar şi Bluetooth 4.0. Din documentele FCC aflăm că Titan va aduce un port microUSB v2.0, o cameră selfie cu bliţ LED şi butoane capacitive de control aflate sub display. Din păcate, lista de specificaţii se încheie aici, aşa că nu ştim ce procesor, memorie RAM sau display aduce, dar cu siguranţă vom afla mai multe detalii în perioada următoare.

 

Ca design, telefonul nu iese în evidenţă şi se vede destul de clar că va fi un telefon care să se încadreze pe un segment inferior de preţ. Compania mai are câteva telefoane pe piaţă, dar niciunl dintre ele nu iese în evidenţă.

 

Πηγή: fcc