Streamingul video Spotify a inceput sa ajunga la utilizatorii Android

46

Streamingul video in versiunea Android a aplicatiei Spotify a devenit disponibil, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor avea acces la continut mai variat, nu doar la cel audio. Pentru a accesa noua optiune, utilizatorii trebuie sa acceseze “browse”, iar mai apoi “show”, sau pot bifa optiunea de video din arhiva de continut.

 

Cei care vor sa vada material video pot gasi fie entitati care produc cotinut, fie pot sa se aboneze la anumite show-uri, fie pot sa opteze pentru pachete de materiale video, asa cum se intampla si in cazul muzicii. Spotify a precizat ca va urmari sa sugereze utilizatorilor continut care sa urmeze linia de gen muzical pe care il asculta.

 

Optiunea va ajunge in curand si in versiunea iOS a Spotify, insa compania nu are planuri deocamdata pentru a o introduce si in versiunea desktop. Desigur, majoritatea materialelor video de pe Spotify sunt scurte dar, spre deosebire de, spre exemplu, versiunea de baza a Youtube, nu vor contine reclame. Ramane de vazut cum va decide Spotify sa monetizeze pana la urma acest continut. Cu siguranta ca cei 75 de milioane de utilizatori ai serviciului ar putea aduce venituri importante.

 

Πηγή: Engadget