Stick-ul Tah Bluetooth iti permite sa controlezi aproape orice prin intermediul smartphone-ului

102

In ultima vreme, multi specialisti in tehnologie au dezvoltat placute cu diferite capabilitati, insa Tah Bluetooth ar putea fi prima placuta care incorporeaza si suport pentru conexiunea Bluetooth LE si un port USB. Tah a fost creata de compania indiana Revealing Hour si permite atat scaderea costurilor pentru adaugarea de conexiune Bluetooth la proiectele Arduino, dar si conectarea smartphone-ului la alte dispozitive din casa utilizatorilor.

 

De exemplu, daca stick-ului Tah Bluetooth i se adauga si un port infrarosu, aceasta poate fi folosita si ca telecomanda pentru televizor. Mai mult, stick-ul poate fi conectat la consolele care beneficiaza de port USB, astfel ca utilizatorul ar putea sa isi foloseasca smartphone-ul pe post de controller.

 

In materialul video pe care il puteti gasi mai jos, compania demonstreaza cum Tah poate fi utilizat ca inlocuitor de controller pentru PlayStation. Specialistii au in dezvoltare in acest moment si o placuta care sa fie compatibila cu Xbox.

 

Deocamdata, compania care produce Tah Bluetooth inca desfasoara o campanie de crowdfunding pe CrowdSupply. Este nevoie de suma de 25.000 de dolari pentru a incepe productia. Cei care sunt sustinatori ai proiectului, pot comanda Tah pentru 40 de dolari, in timp ce, la momentul lansarii, produsul ar putea costa cu aproximativ 10 dolari mai mult.

 

Iata un material video care prezinta Tah Bluetooth:

 

 

Πηγή: Engadget