Steve Wozniak crede ca BlackBerry va trece la Android

  18

  Steve Wozniak, cofondator Apple, crede ca BlackBerry va renunta pana la urma la proaspat lansatul sistem de operare BlackBerry 10 si va trece la platforma Android.

  In loc sa licentieze BlackBerry 10 catre alti producatori de smartphone-uri, BlackBerry ar trebui sa adopte Android, asa cum au facut-o alte companii, precum Samsung, LG, Motorola sau HTC, a declarat Wozniak.

  In ciuda impresiei bune pe care a facut-o noua platforma de operare BlackBerry, vanzarile de dispozitive care o ruleaza nu sunt prea mari.

  In ultima vreme “Woz” a facut mai multe declaratii cu impact puternic. El a declarat pentru revista germana WirtschaftsWoche ca Apple ramane in urma in ceea ce priveste functionalitatile oferite pe smartphone-urile sale: “In acest moment suntem oarecum in urma in ceea ce priveste functionalitatile in industria de smartphone-uri.”

  Wozniak a laudat abilitatea Apple de a-si face fani devotati, insa crede ca producatorul iPhone trebuie sa munceasca mai mult pentru a-i pastra. “Samsung este un competitor extraordinar. Asta pentru ca scot produse extraordinare.”