Steam pregateste o consola portabila

113

Utilizatorii care si-au dorit dintotdeauna o consola Steam pe care sa o poarte cu ei oriunde se vor bucura sa afle ca firma are in lucru un astfel de dispozitiv denumit Steamboy Machine.

 

Prototipul pe care Steam il construieste va avea o memorie RAM de 4 GB si un procesor quad-core (nu se cunoaste inca de la ce producator). In plus, dispozitivul va incorpora un ecran de 5 inci, iar butoanele touchpad pentru control vor fi plasate de-o parte si de alta a ecranului. Creatorii au mentionat ca acest dispozitiv nu va fi “la fel de puternic ca celelate dispozitive Steam Machine”, dar asta este ceva normal daca ne gandim ca este vorba despre o consola portabila.

 

In plus au mai fost mentionate suportul pentru conexiunea 3G si o capacitate de stocare de 32 de GB. Deocamdata nu exista informatii suplimentare despre dotarile tehnice, dar firma a oferit si un teaser video de promovare a prototipului.

 

Cel mai probabil, Steamboy s-ar putea lansa in 2015 si va fi capabil sa ruleze jocuri cu pretentii joase din catalogul de jocuri Steam. Totusi, acesta este un gadget care are potential pe piata consolelor portabile. Iata si materialul video produs de cei de la Steam:

 

 

Πηγή: GSM Arena