StarCraft II Legacy of the Void -Closed Beta- incepe luna aceasta

19

Ultima parte a trilogiei Starcraft II, Legacy of the Void, ne va pune in curand la carma Protoss-ilor insa nu inainte ca modul multiplayer sa fie testat riguros in cadrul unui closed beta. Blizzard Entertainment anunta ca testele vor incepe mai devreme ca de obicei, anume in ultima zi a acestei luni (31 martie). 

 

Pentru a participa la aceasta prima runda veti avea nevoie de o invitatie trimisa de Blizzard. In primul rand, compania ii avertizeaza pe norocosii care vor primi invitatie ca acest beta “prematur” va fi lipsit de rafinament in comparatie cu cele din trecut, care urmareau doar depistarea unor mici bug-uri. Prin urmare, vor lipsi unele unitati, upgrade-uri si functii. 

 

Legacy of the Void Beta va testa o serie de unitati noi si modificari ale modului in care se vor desfasura meciurile. Modificarile sunt legate de resurse, numarul de unitati worker disponibile la inceput de joc si viteza de desfasurare a jocului. Astfel, jumatate din campurile de minerale vor avea 1500 minerale, in timp restul vor va avea doar 750. Blizzard doreste ca aceasta modificare sa faca meciurile mai dinamice fortandu-i pe jucatori sa grabeasca extinderea bazelor. In ceea ce priveste unitatile worker, jucatorii vor primi mai multe la inceputul jocului, mai exact 12. Ultima modificare importanta este cea legata de timp care va fi corelat cu cel real. Mai exact 5s cooldown la abilitati sau 1min timp de research vor insemna 5s, respectiv 1min pe ceas. Totodata, optiunea de modificare a vitezei de joc va fi eliminata din acest beta.

 

Unitatile noi pe care le va aduce Legacy of the Void sunt Adept si Disruptor pentru Protoss, Cyclone pentru Terran, Lurker si Ravager pentru Zerg. Unitatile actuale vor suferi si ele unele modificari prezentate pe scurt aici. Lista completa a modificarilor va fi publicata in data de 31 martie, odata cu inceperea perioadei de closed beta.