Star Wars: The Force Awakens va fi transformat in joc video LEGO

24

Pentru fanii suparati ca Star Wars: The Force Awakens nu va fi inclus in niciunul dintre DLC-urile Star Wars: Battlefront exista acum o solutie. Chiar daca nu va avea aceeasi calitate grafica, in curand va aparea un joc facut de LEGO si TT Games dupa episodul VII din Star Wars.

 

Titlul viitorului joc a aparut in Xbox Store, iar un trailer a ajuns accidental pe Youtube. Indiferent despre ce personaje e vorba si ce anume fac ele in cadrul jocului, cu siguranta ca Star Wars: The Force Awakens al celor de la LEGO va reusi sa tina in priza atat copii cat si adultii, pentru o vreme. Potrivit paginii de pe Xbox Store, jocul se va lansa pe 28 iunie si va cuprinde numeroasse personaje cu care utilizatorul se poate juca.

 

In plus, vor fi introduse si noi mecanici de joc, adica Multi-Builds, care vor permite utilizatorilor sa darame si sa construiasca in joc pentru a deschide noi cai ale actiunii. De asemenea, va exista continut de joc exclusiv pentru fanii Star Wars, dar si parti care sa faca legatura intre episodul VI si episodul VII.

 

Iata si materialul video cu trailerul:

 

 

Πηγή: Engadget