Star Storage lanseaza StarCapture Mobile

15

 

Star Storage lanseaza StarCapture Mobile, solutia avangardista ce mareste vanzarile oricarei organizatii. Aceasta este o aplicatie ce permite editarea textului din documentele scanate, astfel incat informatia din aceste documente sa fie cat mai accesibila si cat mai rapida, la distanta de un click.

 StarCapture Mobile aduce beneficii majore si evidente pentru forta de vanzari a oricarei organizatii, indiferent de dimensiunea sau obiectul ei de activitate. Colectand datele pe loc, se reduc semnificativ costurile, durata de procesare si erorile; timpul alocat anterior completarii manual a formularelor poate fi folosit pentru a prezenta clientilor mai multe produse, iar datele se trimit la sediu pentru prelucrare atunci cand este nevoie”, a declarat Catalin Paunescu, director Star Storage.

Aplicatia ofera functii suplimentare precum: scanarea si distributia corespendetei, pastrarea unor copii electronice pentru toate documentele, cat si a unei arhive electronice de documente, cum ar fi facturi, fluturasi de salarii etc.

Star Storage este o companie romaneasca ce ofera solutii de stocare si arhivare a datelor si documentelor, servicii Cloud.