“Stagii pe Bune” lanseaza o noua platforma pentru studenti

16

Asociatia de Studenti si Profesionisti IT&C lanseaza cea de-a 11-a editie a programului national de stagiatura “Stagii pe Bune”, care isi propune sa plaseze studentii tuturor facultatilor din Romania in stagii de practica, desfasurate pe durata verii, in companii nationale si internationale. Programul se va desfasura intre 24 februarie si 1 octombrie 2015.

 

In prima perioada, 24 februarie – 30 aprilie, studentii aplica gratuit la stagiile prezentate de companiile participante pe site si pana la sfarsitul lunii mai acestia trec prin procesul de recrutare. Stagiile de practica se vor desfasura pe o perioada de doua-trei luni in intervalul iunie – septembrie. Dupa incheierea stagiilor, tinerii vor putea participa la discutii cu reprezentantii companiilor pentru a evalua rezultatele programului de practica.

 

In plus, pe langa stagiile de practica realizate cu ajutorul companiilor participante, organizatorii vor oferi sprijin studentilor si prin organizarea unui eveniment de prezentare a oportunitatilor pe 21 martie, in Bucuresti si Cluj. Printre companiile prezente la evenimente se numara Bitdefender, Adobe, Ubisoft, 4PSA, Teamnet, Intel, Totalsoft, VMWare si Unicredit Business Integrated Solutions. Programul Stagii pe Bune este organizat de Asociatia Studenti si Profesionisti IT&C (ASPI) cu sprijinul ANIS.