Spotify te ajuta sa-ti creezi un playlist personalizat de Valentine’s Day

18

Valentine’s Day, la fel ca alte sarbatori care dau o aura de inovatie tuturor ideilor lansate in aceste zile internationale de sarbatoare, face ca un playlist format din mesajele trimise de tine, dupa primele trei genuri muzicale ale tale, sa fie o idee numai buna de folosit pentru a spune ce ai de spus in aceasta zi.

 

Astfel, Spotify permite utilizatorilor sa-si aleaga trei genuri muzicale, sa introduca un mesaj, urmand sa genereze un playlist cu melodii formate fix dupa aceste criterii. Trebuie doar sa intri pe portalul Love Notes, sa alegi si o schema de culori, de la rosu la albastru, evident, apoi sa alegi genurile muzicale. Mesajul pe care il vei scrie tu nu va influenta decat prima litera a cantecelor pe care Spotify le va alege pentru tine, asta ca sa ai un playlist care sa dureze cat mai mult.

 

Dupa asta, poti alege sa trimiti playlist-ul anonim, asta daca persoana draga tie nu prea stie sau nu e de acord cu intentiile tale, poti posta playlist-ul in retelele sociale pe care le frecventezi, asteptand sa primesti un feedback, oricare ar fi el.

Πηγή: engadget