Specificatiile tehnice ale unui viitor smartphone Microsoft cu Android ajung pe internet

30

Microsoft a devenit o companie obisnuita cu ideea de a lansa dispozitive cu sistem de operare Android. O publicatie de profil a descoperit specificatii tehnice in benchmark-ul AnTuTu care dau indicii despre un nou dispozitiv Nokia cu sistem de operare Android.

 

Se pare ca noul smartphone este echipat cu un ecran de 4.3 inci care ofera o rezolutie de 480 × 800 de pixeli. O camera foto de 5 megapixeli si o camera frontala de 0.3 megapixeli. Procesorul este un dual-core Qualcomm Snapdragon 200 de 1.2 GHz, memoria RAM este de 1 GB, iar capacitatea de stocare de 4 GB.

 

Desigur, acestea nu reprezinta niste specificatii tehnice de ultima generatie, dar este de retinut ca si Nokia X (un alt dispozitiv Android) a fost conceput ca un smartphone budget si a incorporat un procesor dual-core Snapdragon de 1 GHz, un ecran de 4 inci WVGA, o memorie RAM de 512 MB si o capacitate de stocare de 4 GB. Nokia X a mai avut suport pentru card microSD, o camera foto de 5 megapixeli, capacitati dual-SIM si o baterie cu capacitate de 1.500 mAh.

 

Specificatiile tehnice ale viitorului smartphone Microsoft sunt, deci, aproape identice cu cele ale Nokia X. Difera doar faptul ca procesorul este putin mai rapid, ecranul este ceva mai mare, iar memoria RAM este pe o treapta superioara.

 

Πηγή: BGR