Specificaţiile Nokia D1C ies din nou la iveală – nu pare chiar vârf de gamă

- Adrian Ungureanu
371

Revenirea Nokia pe piaţa smartphone, chiar şi în forma unui parteneriat cu producătorul HMD Global, este unul dintre cele mai aşteptate evenimente din industrie. Fanii finlandezilor vor putea, din nou, să cumpere din 2017 telefoane inteligente cu brandul la care au ţinut atâţia ani, înainte ieşirea de pe piaţă, în urma vânzării diviziei de mobile, către Microsoft.

Industria zvonurilor stă cu ochii pe orice mişcă în jurul celor de la Nokia şi HMD, pentru a afla noi informaţii. Astfel, apar din nou informaţii legate de specificaţiile unui model care a mai fost subiectul speculaţiilor în ultimele luni, şi anume Nokia D1C.

Este aşteptat ca acesta să vină cu un procesor Snadragon 600, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern. Informaţiile noi spun că acesta ar putea veni în două variante ca dimensiune de ecran: una cu display de 5 inci şi una de 5,5 inci, ambele venind cu aceeaşi rezoluţie, 1920 x 1080 pixeli, adică Full HD. Ţinând cont de ce se găseşte pe piaţă la ora actuală, ne putem da seama că nu va fi tocmai un vârf de gamă. În plus, au apărut şi informaţii legate de un alt model, echipat mult mai bine.

Cât despre momentul lansării modelului D1C, Nokia l-ar putea aduce chiar la CES 2017, care are loc între 5 şi 8 ianuarie, în Las Vegas. Mai avem puţin până atunci, aşa că nu va trebui să aşteptăm mult să aflăm care este adevărul.